*Поради широкият спектър на предлаганите артикули и зачестилата редовна промяна на цените от страна на производителите в тези динамични времена – Ви уведомяваме:
Екипът на Цоневфлоринг прави всичко възможно ежедневно да подържа актуалността на голяма част на предлаганите от нас продукти, като неизключва възможността за такива с неактуална етикетна цена. Поради което екипът на Цоневфлоринг съветва своите клиенти при интерес към даден продукт да правят директни запитвания – чрез формата за контакт,имейл или телефон.

Магазин Tsonev FlooringЛаминиран,корков,винилов и трислоен паркет

Tsonev Flooring-Интериорни и екстериорни решения за вашият дом на промоционални цени

Магазин Tsonev Flooring-широка гама от настилки за под и облицовки за стени и фасади: от икономична класа до луксозна.

В шоурума на фирмата в София се предлага голям избор от красиви, практични и висококачествени видове ламинирани паркети и винилови подове за дома и офиса. Колекциите ламинат и LVT винил се отличават с функционалност и фантазия, като декорите са иновативни и придават индивидуален характер на помещенията. Всички модели ламинирани паркети и винилови настилки, които включват предлаганите от нас колекции са само на реномирани производители и отговарят на най-строгите изисквания за здравина и износоустойчивост на повърхностния слой.

Tsonev Flooring внася и доставя по поръчка продуктите на:

  • Kaindl; Kronotex; Quick Step; Classen; Tarkett; Balterio; Egger; Alsapan; Berry Aloc; Haro; My Floor; Barlinek; Arbiton; Skema; Kahrs; Kronoswiss и др.

Tsonev Flooring не употребява терминът „ безплатен монтаж на ламинат ”, поради факта че не е правилно обусловен и заблуждава голяма част от потребителите.

Цената на монтажните услуги и консумативите не е включена към цената на материала поради факта ,че различните  видове первази и изолационни подложки са на различна цена и така не се ограничава избора на клиента от конкретна оферта.

Свържете се с нас и ще получите професионални насоки и съвети относно правилния избор на настилка за вас! Ще съобразим типа помещение с целите на обзавеждането и ще ви препоръчаме подходящите за вашия случай модели продукти.

Ламинат, трислоен паркет, декинг, винил LVT, корк, дизайнерски настилки

Магазин за ламиниран и трислоен паркет, декинг настилки, сайдинг фасадни облицовки, pvc ламперия-гр.София

Полезна информация за паркет, ламинат, корк, декинг, винилови настилки, ламперия, сайдинг облицовки,врати

Tsonevflooring.bg – Магазин за настилки и облицовки